Valmistamme kosmetiikkatuotteita toiveitteisi mukaan

ECOCERT

ECOCERT –sertifikaatti määrittää vaatimustason, joka takaa sertifioitujen tuotteiden aidon, kattavan, ympäristöä kunnioittavan, kokonaisvaltaisen ja vastuullisen valmistuksen aina raaka-ainekasvien kasvattamisesta lopputuotteen valmistamiseen asti.

Saimme ECOCERT –sertifioinnin 8.8.2008, ensimmäisenä kosmetiikan tuotantolaitoksena Suomessa.

Ecocert - Natural CosmeticEcocert - Organic Cosmetic

Tuotekehitys

Tuotekehitys on keskeinen osa toimintaamme. Kemistimme ja laboranttimme vastaavat asiakkaidemme ideoiden työstämisestä ensin tuote-ehdotuksiksi ja sitten valmiiksi, laadukkaiksi tuotteiksi. Tuotekehitystyö tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja asiakkaan näkemykset heijastuvat tuotteen ominaisuuksissa sisällöstä pakkaukseen.

Tuotekehitys on varsin laaja-alainen prosessi. Ennen kuin tuote on valmis tuotantoon otettavaksi, se on käynyt läpi reseptin suunnittelun, sisällön ominaisuus- ja säilyvyystestit, pakkauksen suunnittelun ja soveltuvuustestit sekä kuluttajatestaukset. Tuotekehityksen aikana varmistetaan tuotteen toimivuuden lisäksi myös sen turvallisuus kuluttajalle. Turvallisuutta säädellään ja valvotaan viranomaisten taholta yhä tarkemmin, joten tuotekehittäjillämme on oltava tästäkin alueesta hyvät tiedot. Luonnollisesti tuemme asiakkaitamme tuotteita koskevissa lainsäädännöllisissä asioissa.

Kuluttajien mielenkiinto kohdistuu yhä enemmän luonnonmukaisiin tuotteisiin. Siksi tuotekehityksemme on erikoistunut mahdollisimman lähellä luontoa olevien raaka-aineiden hyödyntämiseen. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita tälläkin sektorilla.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kasvo- ja vartalovoiteet ja -lotionit, hoitavat geelit, kasvovedet, puhdistusemulsiot, ihonhoitoöljyt, nestesaippuat, hiusten muotoilutuotteet, shampoot ja hiustenhoitoaineet. Osaamisemme kattaa myös hierontatuotteet, kylmävoiteet, aerosoli- ja roll-on -deodorantit, partavedet, tuoksut, hammastahnat ja suuvedet. Pystymme valmistamaan myös lämpimänä täytettävät tuotteet, kuten huulivoiteet ja deo stickit.

Emme tee eläintestejä missään muodossa.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy