Valmistamme kosmetiikkatuotteita toiveitteisi mukaan

ECOCERT

ECOCERT –sertifikaatti määrittää vaatimustason, joka takaa sertifioitujen tuotteiden aidon, kattavan, ympäristöä kunnioittavan, kokonaisvaltaisen ja vastuullisen valmistuksen aina raaka-ainekasvien kasvattamisesta lopputuotteen valmistamiseen asti.

Saimme ECOCERT –sertifioinnin 8.8.2008, ensimmäisenä kosmetiikan tuotantolaitoksena Suomessa.

Ecocert - Natural CosmeticEcocert - Organic Cosmetic

Tuotanto

Valmistamme tuotteemme alusta loppuun itse. Tuotemassat sekoitamme 30-400 kg erissä, emulsiot ja geelit alipaineprosessorissa ja nestemäiset tuotteet potkurisekoittajalla. Työ on vaativaa ja edellyttää henkilökunnalta suurta ammattitaitoa ja tarkkuutta. Tuotteet pakataan pakkauksiin soveltuvia täyttölinjoja apuna käyttäen. Voimme pakata tuotteet esimerkiksi muovi- ja alumiinituubeihin, purkkeihin, muovi- ja lasipulloihin, stickhylsyihin ja kanistereihin. Pakkaukset voivat olla joko etiketöityjä tai painettuja. Voimme pakata valmiit tuotteet laatikoihin tai myyntieräpakkauksiin.

Tuotannon ehdoton perusedellytys on puhtaus. Kaikki tuotantolaitteet ja -välineet pidetään ehdottoman puhtaina, ja tilat siivotaan säännöllisesti. Tilojen ja laitteiden puhtautta valvotaan säännöllisesti mikrobiologisin kontrollein. Näin varmistamme sekä kuluttajan että asiakkaamme kannalta laadukkaat ja turvalliset tuotteet.

Raaka-aineet ja pakkaukset hankimme tunnetuilta ja luotettavilta toimittajilta. Näin varmistamme käyttämiemme materiaalien korkean ja tasaisen laadun. Noudatamme tuotannossamme Colipan Good Manufacturing Practice -ohjeistusta.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy