Valmistamme kosmetiikkatuotteita toiveitteisi mukaan

ECOCERT

ECOCERT –sertifikaatti määrittää vaatimustason, joka takaa sertifioitujen tuotteiden aidon, kattavan, ympäristöä kunnioittavan, kokonaisvaltaisen ja vastuullisen valmistuksen aina raaka-ainekasvien kasvattamisesta lopputuotteen valmistamiseen asti.

Saimme ECOCERT –sertifioinnin 8.8.2008, ensimmäisenä kosmetiikan tuotantolaitoksena Suomessa.

Ecocert - Natural CosmeticEcocert - Organic Cosmetic

Laadunvalvonta

Hyväkin laatu pitää varmistaa. Teemme kaikille tuotantoerille ennalta päätetyt kontrollit, joihin normaalisti kuuluvat pH- ja viskositeettimittaus, tuoksun ja ulkonäön aistinvarainen arviointi ja mikrobiologinen kontrolli. Tuotteesta riippuen teemme myös muita mittauksia mm. titraten. Sekoitetut erät pääsevät täyttöön vasta laadunvalvonnan hyväksynnän jälkeen.

Kaikista tuotantoeristä säilytämme ns. vastanäytteet 2,5 vuoden ajan. Näistä tuotteen laatu voidaan todentaa tarvittaessa myöhemmin.

Myös tuotantohenkilöstömme on motivoitunut laadun varmistamiseen. Poikkeavista asioista raportoidaan laadunvalvontaan. Pakkaukset tarkistetaan silmämääräisesti ennen ja jälkeen täytön ja virheelliset hylätään. Näin ollen valmiiden tuotteiden hukka on pieni eikä asiakkaalle asti pääse viallisia tuotteita.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy